Olcsó karácsonyi ajándékok házilag

Mindenki szeretné szeretteit karácsonyra meglepni, de gyakran a pénztárca határt szab az álmoknak. Van néhány olyan ajándék, amit házilag is könnyedén el lehet készíteni, és még a pénztárcánk sem ürül ki teljesen. Az olcsó karácsonyi ajándékok házilag készítve sokkal személyesebbé tehetik az ajándékozást. Kevés alapanyag kell az otthoni ajándékkészítéshez, és ha van egy kis kézügyességünk, akkor hamar el is tudunk készülni.

Az olcsó karácsonyi ajándékok házilag elkészíthető lehetőségei közé tartozik például a gyerekek nagy kedvence, a bábfigura. Maradék anyag, kis türelem és fantázia, s már készen is vagyunk. Kislányoknak lehet készíteni például babaházat kartondobozból, míg a fiúknak várat. A társasjátékok, amikhez mi találunk ki játékszabályt vagy történetet, mindig nagy sikert aratnak, és egy kartonpapír, valamint néhány színes filctoll és gomb segítségével pár óra alatt el is készíthetők.

Olcsó karácsonyi ajándékok házilag

Olcsó karácsonyi ajándékok házilag

Felnőttek részére is lehet olcsó karácsonyi ajándékokat házilag készíteni. Nagyon sok minden elkészíthető otthon szinte fillérekből. Ilyen az edényalátét, az edényfogó, férfiaknak a séfsapka vagy egy mókás kötény. A házi készítésű apró sütemények mindig is nagy kedvencek voltak. Egy díszes fémdobozba zárva kitűnő ajándék lehet barátnőknek.

Az olcsó karácsonyi ajándékok házilag akkor lesznek igazán kedveltek, ha tekintettel vagyunk arra, hogy ki mit szeret, és ez alapján készítünk személyre szóló meglepetést szeretteinknek.

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2013