Cikkek a(z) Sport és Otthon házilag kategóriából

Ha nincs se időnk se pénzünk konditerembe járni, akkor sem kell kétségbe esnünk. A legegyszerűbb testedzés a futás, ehhez egy kényelmes futócipőn kívül semmire nem lesz szükségünk. A kardióedzés után pedig jöhet az izomépítés. A különböző izomcsoportokat (has, fenék, láb) gépek nélkül is át tudjuk mozgatni. A legfontosabb, hogy ha egyedül edzünk, akkor se adjuk fel. Ne akarjuk rögtön lefutni a maratont, vagy többszáz felülést csinálni. Készítsünk edzéstervet, melyben legyenek pihenőnapok is beiktatva.

Szánkó készítése házilag

Szánkó készítése házilag

Télen, ha gyerekeink vannak, elő kell vennünk a téli sportokhoz szükséges kellékeinket. Egyik ilyen elengedhetetlen kellék, mely egyetlen otthonból sem hiányozhat, a szánkó. Akinek még nincs, feltétlenül be kell szereznie egyet, mert biztos, hogy kelleni fog majd a gyerekeknek. Nem feltétlenül kell megvásárolnunk, hiszen a szánkó készítése házilag is megoldható…. Tovább: Szánkó készítése házilag»

Túrabot házilag

Túrabot házilag

Olyannak, aki szeret kirándulni, ajándékba vagy csak kedvességből is adható a túrabot házilag készített változata. A legjobb, ha mi magunk készítjük. Az alapanyag mindig fa legyen, legjobb e célra a mogyoró- vagy somfa. A mogyorófa elég elterjedt, így könnyen hozzájuthatunk egy kellően hosszú és egyenes darabhoz. A hosszúság mindig a… Tovább: Túrabot házilag»

Függőágy készítése házilag

Függőágy készítése házilag

Ha nyáron nem tudunk elutazni nyaralni, akkor sem kell lemondanunk a pihenésről. Ha van kertünk szereljünk fel függőágyat és készítsünk magunknak házilag egy-két hűsítő finomságot, például fagyit és kezdhetjük is a jól megérdemelt pihenésünket. Ha nincs kertünk az sem baj, az erkélyen vagy akár a szobában is használhatjuk a függőágyunkat…. Tovább: Függőágy készítése házilag»

Fehérjeturmix készítése házilag

Fehérjeturmix készítése házilag

A testépítésben a konditermi edzések mellett kiemelten fontos szerepe van a táplálkozásnak. Ha szeretnénk növelni a testünk tömegét, akkor rengeteg fehérjére lesz szükség, amit a sok sovány hús és hal fogyasztása mellett fehérjeturmixokkal lehet a szervezetbe bevinni. Ezek a turmixok gyorsan fogyaszthatóak és nagy koncentrációban tartalmaznak fehérjét. Ha tartunk a… Tovább: Fehérjeturmix készítése házilag»

Íj készítése házilag

Íj készítése házilag

Sokan szeretnek íjászkodni akár hobbi szinten is, emiatt azonban nem szeretnének nagy összeget rááldozni a felszerelésekre. A boltokban kapható íjak és hozzájuk tartozó vesszők megvásárlásához mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk. Azonban házilag is tudunk magunknak készíteni hobbi célra íjat. Először egy megfelelő faágat kell találnunk, azonban nem mindegy, hogy milyen… Tovább: Íj készítése házilag»

Etetőanyag készítése házilag

Etetőanyag készítése házilag

Horgászni sokan szeretnek. Azonban sajnos a kellékek elég drágák. A jó hír, hogy vannak közöttük olyanok, amelyeket csak egyszer kell megvásárolnunk. Ilyen például a horgászbot vagy a szák. Vannak azonban fogyó eszközök, mint a damil vagy az etetőanyag. Ha damilt nem is de az etetőanyagokat könnyedén elkészíthetjük házilag is. Az… Tovább: Etetőanyag készítése házilag»

Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető

Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető

Mára rengeteg kreatív hobby bolt nyílt, amelyekben könnyedén beszerezhetünk mindenféle szükséges alapanyagot. Drága készen vásárolt ajándékok helyett sokkal személyesebb, ha kézzel készített ajándékokkal lepjük meg szeretteinket. Illatos gyertyákat, szappanokat egy-két összetevőből is készíthetünk így a pénztárcánkat is kímélhetjük. Komolyabb műszaki megoldások is lehetségesek házilag! Feldolgozott témák: Életmód Egészség Szépség Energia… Tovább: Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető»

Otthon házilag 2014