Csizmás kandúr jelmez készítése házilag

Legyen szó akár egy farsangi buliról, akár egy Halloween partiról, mindig jó és látványos jelmez a csizmás kandúr. Anélkül, hogy kölcsönzőhöz vagy vásárláshoz kellene folyamodnunk, válogathatunk ruháink közül a célnak megfelelő darabokat.  A csizmás kandúr jelmez készítése házilag tehát mindössze némi fantáziát igényel, és minimális időráfordítással kivitelezhető. A legtöbb háztartásból előkerülnek a szükséges alapanyagok, és ha hiányzik egy-két darab, bizonyára az is kikerül ismerőseink köréből.

A csizmás kandúr jelmez házilag történő összeállításánál az első és legfontosabb lépés, hogy a testre feszülő darabokat összeválogassuk. Ehhez nagyon jó megoldás lehet egy barna nadrág valamint egy barna felső. Ha a felső egy kicsit nagyobb, az sem baj, sőt ebben az esetben alája lehet tömni egy kis anyagot, hogy ezáltal kialakuljon a pocak formája.

Csizmás kandúr jelmez készítése házilag

Csizmás kandúr jelmez készítése házilag

A csizma mindenképp fekete legyen a csizmás kandúr jelmeznél. Kalapnak fejünkre tehetünk egy egyszerű fekete kalapot, míg faroknak egy hosszú szárú zokni kitömve tökéletesen megfelel, amit apró biztostűkkel helyezhetünk fel a nadrágra.

A csizmás kandúr jelmez utolsó lépéseként egy palástot vegyünk magunkra, valamint smink segítségével rajzoljuk arcunkra a megfelelő macskapofát. Ehhez nem kell más, mint fekete vagy barna szemceruza, amivel majd meghúzzuk a bajszokat. Amennyiben van türelmünk, kartonpapírból még kardot is készíthetünk, hogy igazán egybe legyen a jelmez.

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2014