Cikkek a(z) Víz és Otthon házilag kategóriából

A víz energiáját az emberiség már ősidők óta használja, kezdetben a vízimalmok hasznosították a folyók eséséből származó energiát, de manapság már a legkülönbözőbb módokon igyekeznek hasznosítani a víz által adta lehetőségeket. Természetesen házi körülmények között csak kevés módszer használható, így például a tenger mozgását kihasználó ár-apály erőművek már csak gazdasági léptékben alkalmazhatóak, de néhány tippet megosztunk arról, hogy hogyan lehet minimalizálni a vízfelhasználást otthunkban.

Desztillált víz házilag

Desztillált víz házilag

A kutatásoknak köszönhetően egyre többen ismerik fel, hogy desztillált vizet fogyasztani sokkal egészségesebb, mint csapvizet. A csapvíz rengeteg sót, esetleges gyógyszermaradványokat, valamint hormonokat tartalmazhat. Desztillált víz házilag is előállítható. Általában két módszer közül választhatunk. Az egyik időigényesebb, míg a másik hatásosabb. A desztillált víz házilag előállítható egy egyszerű lábas segítségével…. Tovább: Desztillált víz házilag»

Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető

Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető

Mára rengeteg kreatív hobby bolt nyílt, amelyekben könnyedén beszerezhetünk mindenféle szükséges alapanyagot. Drága készen vásárolt ajándékok helyett sokkal személyesebb, ha kézzel készített ajándékokkal lepjük meg szeretteinket. Illatos gyertyákat, szappanokat egy-két összetevőből is készíthetünk így a pénztárcánkat is kímélhetjük. Komolyabb műszaki megoldások is lehetségesek házilag! Feldolgozott témák: Életmód Egészség Szépség Energia… Tovább: Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető»

Otthon házilag 2013