Cikkek a(z) Szél és Otthon házilag kategóriából

A szélenergia segítségével elektromos áramot tudunk előállítani. A szélgenerátorokat telepíthetjük a kertünkbe is, így házilag saját részre tudunk energiát termelni. A telepítésnek egyetlen akadálya az lehet, hogy a tájképbe nem illeszkedik a berendezés, így nem kapunk arra engedélyt, hogy telepítsük. Ha megfelelően szeles vidéken élünk, akkor érdemes belevágni, mert az üzembe helyezés után a fenntartás már szinte semmilyen költséget nem igényel.

Szélturbina készítése házilag

Szélturbina készítése házilag

A szélenergiát több évtizede hasznosítják. Ennek során csökkenthető az energiafogyasztás, melynek eredményeképp kisebb lesz a villanyszámla és a szén-dioxid kibocsátás. A szélturbina készítése házilag olyan megoldás, amely lehetővé teszi a saját elképzelésünk szerinti – és otthoni eszközök felhasználásával készített – szélenergia hasznosítást. Az elképzelés és a kivitelezés nem olyan egyszerű,… Tovább: Szélturbina készítése házilag»

Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető

Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető

Mára rengeteg kreatív hobby bolt nyílt, amelyekben könnyedén beszerezhetünk mindenféle szükséges alapanyagot. Drága készen vásárolt ajándékok helyett sokkal személyesebb, ha kézzel készített ajándékokkal lepjük meg szeretteinket. Illatos gyertyákat, szappanokat egy-két összetevőből is készíthetünk így a pénztárcánkat is kímélhetjük. Komolyabb műszaki megoldások is lehetségesek házilag! Feldolgozott témák: Életmód Egészség Szépség Energia… Tovább: Elindult a házilag.hu: minden ami házilagos módon készíthető»

Otthon házilag 2013