Tavaszi lakásdekoráció házilag

Nem csak télen érdemes a lakást dekorálni, hanem szinte egész évben. A tavaszi lakásdekoráció házilag olyan alapanyagokból készülhet, mint a textil, a virág vagy a különböző levelek. Nagyon jól mutat egy fehér abroszon, ha egy üvegtálra különböző textileket helyezünk, majd megtűzdeljük friss virágokkal. Ez a dekoráció akkor lesz igazán mutatós, ha figyelünk arra, hogy a virágok mindig frissek legyenek.

A tavaszi lakásdekoráció házilag készülhet például falra is. Egy erős textilre ragasszunk néhány lécet, majd akasszuk fel a falra úgy, hogy a lécek a falat érintsék. Ezután apró cserepeket rakhatunk a lécekre. Ezáltal olyan hatást érünk el, mintha a textilből nőttek volna a ki a virágok. Ez a dísz bár igényel némi kézügyességet, nagyon látványos.

Tavaszi lakásdekoráció házilag

Tavaszi lakásdekoráció házilag

Tavasszal az ablakokat se hagyjuk ki a dekorálás alól. A tavaszi lakásdekoráció házilag készült változatai között ott szerepelnek a színes cserepekbe állított tavaszi virágok is. Az egyszínű virágot tarka kaspóba helyezve egyedi díszítést kapunk.

A tavaszi lakásdekoráció házilag akkor a legmutatósabb, ha alapnak egyszerű színeket használunk, mint a fehér vagy a halványsárga, majd a rákerülő díszek lesznek igazán színesek. Húsvét közeledtével akár az apró csibék vagy báránykák is megjelenthetnek a dekorációban. Nem érdemes ugyanakkor kihagyni a szalmavirágokat illetve a friss tavaszi virágokat sem.   

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2014