Cikkek a(z) Szépség és Otthon házilag kategóriából

Szépségünk megőrzése komplex feladat. Ápolni kell a hajunkat, a bőrünket, körmeinket. Ezekhez különböző termékekre van szükségünk. A boltokban kapható termékek sokszor megfizethetetlenül sokba kerülnek és számos mesterséges anyaggal készülnek. Sokan nem is gondolják de szinte minden terméket el lehet készíteni házilag is.

Csúnya hegek eltüntetése házilag

Csúnya hegek eltüntetése házilag

A csúnya hegek a bőrön önbizalomhiányt okozhatnak, esztétikai problémák. Kezelésük, eltüntetésük nehéz és hosszadalmas folyamat, azonban most néhány házi praktika segítségével szeretnénk abban segíteni, hogy a kezelésüket akár azonnal meg lehessen kezdeni. A csúnya hegek házi kezelése során olyan anyagokat használhatunk melyek mindenki otthonában megtalálhatóak. A paradicsomlé természetes világosító hatással… Tovább: Csúnya hegek eltüntetése házilag»

Körömerősítő folyadék készítése házilag

Körömerősítő folyadék készítése házilag

Sokan küszködnek azzal a problémával, hogy vékonyak és töredezettek a körmeik. Másoknak szép, egészséges de nem tudják megnöveszteni a kívánt hosszúságúra. A boltokban rengeteg féle körömerősítő szer kapható. Léteznek olyanok melyek folyadék formában találhatóak és este kell bekenni velük a körmeinket és vannak lakk alapúak is. Ezek úgy néznek ki… Tovább: Körömerősítő folyadék készítése házilag»

Hidratáló ajakbalzsam készítése házilag

Hidratáló ajakbalzsam készítése házilag

Az ajakbalzsam használata nagyon hasznos és fontos, főleg télen mikor hideg van és könnyen kiszáradnak az ajkaink. Az ajakbalzsam hidratálja és széppé teszi őket. A boltokban rendkívül sok féle ajakbalzsam kapható, azonban sajnos a legtöbbet nem érdemes használni, mivel olyan anyagokat tartalmaznak, amelyektől kiszáradnak az ajkaink és egyre többször kell… Tovább: Hidratáló ajakbalzsam készítése házilag»

Illatos rózsavíz készítése házilag

Illatos rózsavíz készítése házilag

Az illatos rózsavíznek rendkívül sok jótékony hatása van, felhasználása nagyon széleskörű és házilag is könnyedén elkészíthető. Az illatos rózsavíz elkészítéséhez szedjünk a kertünkben egészséges rózsaszirmokat. Nagyon fontos, hogy vegyszermentesek legyenek, vagyis olyan helyről szerezzük be, ahol nem érte őket benzingőz. A rózsaszirmokon kívül egy edényre és desztillált vízre lesz még… Tovább: Illatos rózsavíz készítése házilag»

Fahéjas zsírégető krém készítése házilag

Fahéjas zsírégető krém készítése házilag

Szinte mindenkinek vannak fogyókúrás emlékei. A modern kori diéták már nem az éhezésről szólnak, hanem sokkal inkább a tudatos étkezésről, arról, hogy miből mikor és mennyit vigyünk be a szervezetünkbe. A szép alak azonban nemcsak az étkezés függvénye, szorosan hozzátartozik a mozgás és a különböző házi praktikák alkalmazása is. Sokan… Tovább: Fahéjas zsírégető krém készítése házilag»

Arctisztító tej házilag

Arctisztító tej házilag

Az arctisztító tej használata nagyon fontos, hiszen ez gondoskodik arról, hogy megfelelően hidratálva legyen az arcbőrünk. Az üzletekben számtalan készítmény kapható erre a célra, de mint mindennél itt is érdemes lehet házilag készített termékekkel próbálkozni. Egyrészt mert jóval olcsóbbak lehetnek, másrészt mert csakis természetes összetevőjű anyagokat tartalmaznak, így az a… Tovább: Arctisztító tej házilag»

Szeplőhalványítás házilag

Szeplőhalványítás házilag

Szeplők főleg a világosabb bőrű embereken figyelhetőek meg. Sokan szeretik a szeplőiket, azonban sokan vannak olyanok is akik nem tudnak velük megbékélni. Sajnos teljesen eltüntetni nem lehet őket, azonban vannak hagyományos házi módszerek arra vonatkozóan, melyek egy kicsit halványabbá teszik a nem szeretett szeplőket. A halványításra kizárólag házi megoldásokat javasolunk,… Tovább: Szeplőhalványítás házilag»

Gyógynövénysampon házilag

Gyógynövénysampon házilag

A boltokban kapható samponoktól sokak haja kiszárad, fénytelenné válik. Sajnos ezek a készítmények rendkívül sok szintetikus és káros összetevőt tartalmaznak. A jó hír az, hogy házilag is készíthetünk magunknak sampont, mégpedig gyógynövényekből, melyek anélkül tisztítják a hajunkat, hogy mesterséges összetevőket alkalmaznánk. A gyógynövénysamponok készítésénél is figyelembe kell venni azt, hogy… Tovább: Gyógynövénysampon házilag»

Bőrfeszesítés házilag

Bőrfeszesítés házilag

A fiatalság megőrzése sokak legnagyobb kívánsága. A öregedés első és legfeltűnőbb jelei a bőrünkön jelentkeznek. A bőr ráncossá válik. A bőr feszesítése azonban nemcsak szikével oldható meg, számos módszer kínálkozik házilag is. Mint mindennél itt is a megelőzés az egyik kulcskérdés. A megelőzésben nagyon sokat segít a mozgás. Nem kell… Tovább: Bőrfeszesítés házilag»

Hajzselé házilag

Hajzselé házilag

Minden ember számára nagyon fontos a megjelenés. Főleg a nők nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy megjelenésük tökéletes, vagy legalábbis elfogadható legyen. Abban, hogy kinézetünk megfelelő legyen, nagy szerepet játszik a frizura. A szerencsés helyzetben levő nőknek a frizurájukkal nagyon kevés időt kell eltölteniük ahhoz, hogy egy rendezett frizurával indulhassanak… Tovább: Hajzselé házilag»

Oldal 1 / 712345...Utolsó »
Otthon házilag 2015