Naptár házilag

Bár az üzletek polcain rengeteg féle naptár kapható, azért a naptár házilag készítve sokkal egyedibb. Használhatunk hozzá különleges papírt, vagy épp kedvenc fotónk is díszítheti. A lényeg úgyis az, hogy nekünk tetsző legyen a kész naptár. Az internetről több ezer naptár sablont tölthetünk le. Ebben az esetben megvan a naptár alapja, nekünk csak a fényképeket kell hozzá csatolnunk.

A naptár házilag készítve akkor lesz igazán egyedi, ha magunk szerkesztjük meg. Ez azért is jobb megoldás, mert így bizonyos napokra nagyobb hangsúlyt fektethetünk, például a család különböző ünnepeire. Ezeket a napokat be is színezhetjük. A legjobb, ha számítógépen szerkesztjük meg, majd nyomtatjuk ki. Ezzel a módszerrel lesz a legszebb a végeredmény.

Naptár házilag

Naptár házilag

Ha azt szeretnénk, hogy igazán egyedi legyen a naptár házilag, akkor ne fűzessük le, hanem díszes szalaggal kötözzük össze a lapokat. Használjunk világos, de mégis hangsúlyos szalagot. A naptár alapszíne is lehet a szalag színe.

A naptár házilag készítve nem csak olcsóbb, mint a boltban kapható, de ha saját fényképeinkkel díszítjük, akkor igazán minket jelképezhet. Nyugodtan használhatunk apró díszeket is a naptár hangulatosabbá változtatására. A hobbiboltokban kapható apró matricák és dekor elemek mind nagy segítségünkre lehetnek, de a szárított virágok is kitűnően mutatnak a saját naptárunk lapjain.

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2014