Kincses doboz készítése házilag

Kislányoknak, de a varrni szerető barátnőnknek is jó ajándék lehet a házilag készített kincses doboz. Mindamellett, hogy nagyon könnyű elkészíteni, nagyon olcsón előállítható. Így ha hónap végén kell megajándékoznunk valakit, akkor sem fog kiürülni a pénztárcánk. Nem kell hozzá más, mint egy üres, tisztára mosott margarinos doboz, valamint színes textil.

A kincses doboz készítése házilag tehát margarinos dobozból állítható elő a legkönnyebben. Mindenkinek akad otthon ilyen üres doboza. Nem kell mást tennünk vele, mint alaposan kimosni, majd a kiválasztott anyaggal bevonni. A legjobb, ha meleg ragasztóval ragasztjuk rá az anyagot, így biztosan ott marad, ahová tesszük. A belsejét is érdemes kibélelni egyszínű anyaggal. Kislányoknak minden mennyiségben mehet a rózsaszín, de lehet akár csillogós is, míg felnőtteknek a bézs, a világoskék, a sárga vagy a megajándékozott kedvenc színe kerüljön rá.

Kincses doboz készítése házilag

Kincses doboz készítése házilag

A margarinos doboz tetejét is óvatosan fedjük be anyaggal, így lesz igazán szép az összhatás. A kincses doboz házilag készítve felnőttnek szolgálhat ékszertartóként, tű- és cérnatartóként, de más apró csecsebecsét is el lehet rejteni benne.

A mi figyelmességünkre vall, ha a kincses doboz házilag készült változatát a megajándékozott kedvenc színeiből állítjuk össze. Nem csak születés- illetve névnapra, de ballagásra vagy karácsonyra is jó ajándék lehet egy ilyen apró dolgok elrejtésére szolgáló dobozka.

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2013