Hófehérke jelmez készítése házilag

Majd’ minden kislány szeretne egyszer Hófehérkének öltözni. Ne szaladjunk rögtön üzletbe vagy jelmezkölcsönzőbe, inkább készítsük el mi magunk a Hófehérke jelmezt házilag! A legjobb megoldás, ha egy régi kislányruha mintáját választjuk alapul, így sokkal könnyebben ki lehet szabni majd a ruhát. Fontos, hogy a felső résznek kék anyagot, a szoknya részének pedig sárga anyagot használjunk, hisz így lesz igazi a jelmez.

A Hófehérke jelmez készítése nem a legkönnyebben elkészíthető jelmezek egyike, de ha egyszer megvan, akkor nagyon nagy lesz az öröm, ráadásul jóval olcsóbb lesz, mint készen kapható bolti társai. Az anyagot legkönnyebben és legolcsóbban a turkálóból szerezhetjük be.

Hófehérke jelmez készítése házilag

Hófehérke jelmez készítése házilag

Érdemes a kis ruhára csillogó anyagot is varrni, ezáltal még inkább hasonlíthat az igazi Hófehérkére. Jó ötlet lehet még az is, ha a kislányra fekete parókát adunk, és egy kicsit kisminkeljük. A Hófehérke jelmez készítése házilag nem egy egynapos feladat, így érdemes időben nekifogni az elkészítéséhez.

A Hófehérke jelmez fontos kiegészítője még a piros masni a hajba. Ezt egy kis csattal vagy hajpánttal rögzítve könnyedén meg lehet oldani. Amennyiben találunk az ovis csoportból vagy az osztályból hét „önkéntest”, aki vállalná a törpék szerepét, egy egész rajzfilmelőadással rukkolhatnak elő a gyerekek, így sikerük is garantált.

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2014