Gyömbéres zsírégető krém készítése házilag

A fogyás elősegítéséhez a diéta mellett sokan használnak különböző fajtájú zsírégető krémeket. Ezeket azért tartják hasznosnak, mert az adott problémás területen, lokálisan fejtik ki a hatásukat. A combra, hasra kenve láthatóan feszesítik a bőrt, a narancsbőr pedig könnyebben tűnik el. Mint nagyon sok mindent a zsírégető krémeket is el lehet házilag is készíteni.

Gyömbéres zsírégető krém készítése házilag

Gyömbéres zsírégető krém készítése házilag

A házi zsírégető krémek előnye a boltiakban kaphatóakkal szemben, hogy természetes összetevőkkel fejtik ki hatásukat, nem sok mesterséges anyagot tartalmaznak. A gyömbérrel sokan ízesítik nap mint nap az ételeiket, azonban nem is gondolnak arra, hogy remek zsírégető hatással is rendelkezik. A gyömbéres házi zsírégető krém elkészítéséhez a gyömbért meg kell hámozni, majd lereszelni vagy aprítógéppel elvágni és pépesíteni.

Ha nincsen otthon kéznél megfelelő szerszámunk, akkor egyszerűen egy kés segítségével daraboljuk fel nagyon apró darabokra feldolgozott gyömbért 1:4 evőkanál arányban keverjünk össze testápolóval. Erre a legideálisabb a natúr testápoló, mely nem tartalmaz semmilyen illatanyagot.

A házi gyömbéres zsírégető krém használata kicsit hosszabb időt vesz igénybe, de teljesen megéri a végeredmény miatt. A használata előtt elő kell készíteni a pórusokat. Ehhez meleg vízbe mártott törülközőt tegyünk a bőrre, majd ha levettük a kihűlési folyamat alatt megnyitja a pórusokat. Ezután vigyük fel a gyömbéres zsírégető krémet a bőrre.

  
Iktatva: Egészség, Életmód Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2015