Fahéjas zsírégető krém készítése házilag

Szinte mindenkinek vannak fogyókúrás emlékei. A modern kori diéták már nem az éhezésről szólnak, hanem sokkal inkább a tudatos étkezésről, arról, hogy miből mikor és mennyit vigyünk be a szervezetünkbe. A szép alak azonban nemcsak az étkezés függvénye, szorosan hozzátartozik a mozgás és a különböző házi praktikák alkalmazása is.

Fahéjas zsírégető krém készítése házilag

Fahéjas zsírégető krém készítése házilag

Sokan küszködnek a narancsbőrrel is, melyre a következő recept alapján könnyedén házilag is elkészíthető zsírégető krém ugyancsak hatásos lesz. Ennek a krémnek a fahéj a hatóanyaga, így csak azok használják, akik nem allergiásak rá. A fahéjas házi zsírégető krém alapanyaga minden háztartásban megtalálhatóak. Nem kell hozzá más, csak egy kiürült testápolós vagy krémes tégely, testápoló és fahéj, azonban nem az ismert fűszer formátumban, hanem fahéjolaj formájában. Végül tehetünk bele kókuszolajat is, de ez nem alapfeltétel.

A házi zsírégető fahéjas krém első lépése, hogy egy tálba teszünk egy evőkanál kókuszolajat és csepegtetünk bele 15 csepp fahéjolajat is. Ha jól elkevertük töltsük bele a tárolóba és tegyünk bele a testápolóból is. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a fahéjjal vigyázni kell, mert még égési sérülést is okozhat.

Ha viszont nem érezzük a hatását és bírja a bőrünk, akkor a későbbiekben próbálkozhatunk többet is csepegtetni a zsírégető krémünkbe. A krém használata rendkívül egyszerű. A problémás részeket (has, comb, fenék) bekenve és utána betekercselve biztosan hatni fog.

  
Iktatva: Életmód, Szépség Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2015