Faggyútermelés csökkentése házilag

Mindenki hibátlan, tiszta arcbőrt szeretne, de sajnos van, akinek ez nehezen jön össze. A faggyútermelés csökkentése házilag is lehetséges, mely során nem az a lényeg, hogy a bőrt kiszárítsuk, hanem, hogy megpróbáljuk a fölösleges faggyút eltávolítani, valamint meggátolni, hogy újra sok termelődjön.

 A faggyútermelés csökkentése házilag pakolásokkal oldható meg a legkönnyebben. Például a citromos-joghurtos arcpakolás kitűnő választás. Nem csak a faggyútermelés csökkentésére kiváló ez a pakolás, hanem nagyon jó pórusösszehúzó is. Az esetek nagy részében az a készítmény, amit a zsíros bőr kezelésére használunk, jó a faggyútermelés csökkentésére is.

Faggyútermelés csökkentése házilag

Faggyútermelés csökkentése házilag

Ha a cél a faggyútermelés csökkentése házilag, akkor érdemes egy hozzáértő ember tanácsát kikérni azzal kapcsolatosan, hogy mit kenjünk az arcunkra. A borsmenta egy olyan „fegyver” a kezünkben, amit bármikor bevethetünk. Érdemes olyan krémet vagy arctisztítót választani, amiben ez az alapanyag megtalálható.

Mindenképp figyeljük oda, ha a faggyútermelés csökkentése házilag a cél, hisz néhány szer inkább csak kiszárítja a bőrt. Tapasztalt szakember biztos tud nekünk olyan tanácsot adni és olyan alapanyagot ajánlani, ami nagy segítségünkre lehet. Fontos megértenünk, hogy az ilyen kezelések nem hatnak egyik napról a másikra. Idő kell ahhoz, hogy látványos legyen a változás. De ha kitartóak vagyunk, akkor pár hét után már sokkal tisztább lehet a bőrünk.

  
Iktatva: Egészség, Életmód Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2013