Bőrfeszesítés házilag

A fiatalság megőrzése sokak legnagyobb kívánsága. A öregedés első és legfeltűnőbb jelei a bőrünkön jelentkeznek. A bőr ráncossá válik. A bőr feszesítése azonban nemcsak szikével oldható meg, számos módszer kínálkozik házilag is. Mint mindennél itt is a megelőzés az egyik kulcskérdés.

Bőrfeszesítés házilag

Bőrfeszesítés házilag

A megelőzésben nagyon sokat segít a mozgás. Nem kell ehhez feltétlenül edzőterembe menni házilag is számos gyakorlatot el lehet végezni amivel a bőrünk feszességéhez hozzájárulhatunk. Ha fogyókúra céljával kezdünk mozogni, akkor nagyon figyeljünk oda, hogy ne legyen nagyon gyors a fogyás, mert akkor a bőrünk nem tudja követni a testet és ráncos maradhat. A mozgás mellett nagyon fontos az étkezés is.

Számos olyan alapanyag van, amit ha előtérbe helyezünk a házilag elkészített ételeknél, sokkal feszesebb lesz a bőrünk. A legfontosabb, hogy sok folyadékot, ezen belül vizet fogyasszunk. Az egészséges feszes bőr alapvető feltétele a megfelelő hidratáltság. A víz mellett fogyaszthatunk házilag készített zöld teát is, ez nemcsak a bőr feszességének megőrzésében segít, de a ráncok is később fognak megjelenni az arcunkon.

A C-vitamin fogyasztása is nagyon fontos, a legtöbb a savanyú káposztában és a paprikában található. A szőlőmagolaj fogyasztása szintén hasznos, ha a bőr feszességének a megőrzése a cél. Házilag mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazhatjuk. A bőr fiatalságának megőrzése érdekében tiltó listás tevékenység a dohányzás és a túlzásba vitt napozás, szoláriumozás!

  
Iktatva: Életmód, Szépség Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2014