Ősember jelmez készítése házilag

Felnőttek részére jó ötlet, ha ősembernek „vetkőznek” farsangkor. Az ősember jelmez készítése házilag barna, illetve állatmintás anyagból készülhet. Amennyiben nem akarunk nagy összeget áldozni erre, érdemes a turkálókban szétnézni, hisz ott sok esetben igazi kincseket lehet kapni fillérekért, és még szerencsénk is lehet, ha egy állatmintás felsőt találunk.

Az ősember jelmez készítése házilag a következőképpen történik: A barna anyagot, akárcsak egy zsákot, a két oldalán összevarrjuk, majd a fej helyén kivágjuk, helyet hagyva ugyanakkor a karoknak is. A ruha alját érdemes késsel vagy ollóval kicsit megszaggatni, hogy minél élethűbb legyen a jelmez.

Ősember jelmez készítése házilag

Ősember jelmez készítése házilag

A mintás anyagot is ugyanezen elv szerint kell megvarrni, de csak akkorát, hogy a viselő háta közepéig érjen. Ezáltal olyan hatást kelt, mintha egy igazi állatbőr lenne a vállára helyezve. Az ősember jelmez készítése házilag ezzel szinte be is fejeződik, esetleg egy kis fejfedőt készíthetünk még, melyet szintén érdemes meghasogatni.

Ha az ősember jelmez készítése házilag történik, akkor jó megoldás lehet az is, ha két jelmezt készítünk, mely ruhák egymásnak fordítottjai. Így az ősember a feleségével mehet a buliba. A nyakba való csontokról se feledkezzünk meg, melyeket az állatkereskedésből szerezhetünk be, majd fűzhetünk föl nyakláncnak.

  
Iktatva: Hobbi, Kreatív Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Otthon házilag 2014